Praktische info Ontmoeting met de godinnen

Ontmoetingen met de godinnen in jezelf

Een reeks van 7 dagen (niet aan elkaar gekoppeld) om aspecten van jezelf te ontdekken, leren kennen, verdiepen en omarmen.

De ontmoeting met de godinnen geeft ons kansen om bewuster te kunnen omgaan met diverse omstandigheden in ons leven.  De energie van de godinnen leren, voelen en ervaren geeft ons de mogelijkheid om vrijer te zijn. Te ontdekken dat wat er ook gebeurt in de buitenwereld, wij de gave hebben om ons te verbinden met ons diepere zelf en hierbij ons eigen noden en behoeften te leren kennen.

Concreet

04/03/2023  Artemis

Op ontdekking naar mijn innerlijke wijsheid

Artemis,  godin van de maan

Wij leven in een maatschappij die van ons verwacht dat wij veel met ons hoofd bezig zijn. De wijsheid die wij kunnen verwerven dankzij onze vrouwelijke cyclus wordt volledig miskend. Dankzij de energie van Artemis kunnen we opnieuw in verbinding komen met onze eigen cyclus alsook met de cyclus van de natuur. Via creatieve werkvormen wordt de mogelijkheid gecreëerd om in verbinding te komen met je innerlijke wijsheid. Benieuwd om de stem te horen, het beeld te zien of te voelen van wat je innerlijke wijsheid jou vertelt? Wees welkom in deze workshop.

11/03/2023  Athena

Op ontdekking naar de systemen die ik heb geërfd (en die ik al of niet wil behouden).

Athena,  godin van strategie

We kijken allemaal vanuit een bepaald kader naar de wereld en meer specifiek naar het vrouw-zijn vanuit een bepaalde kader. Dit kader is het resultaat van een eeuwenlange erfenis; zowel maatschappelijk als intergenerationeel. We denken en handelen meestal op een onbewuste manier vanuit deze erfenis en vanuit het beeld dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. De energie van Athena geeft inzicht in onze erfenis over ons vrouwbeeld en laat ons de meerwaarde ervaren om in verbinding te komen met onze eigen visie.

Benieuwd hoe je eigen visie mag zijn over het vrouw-zijn, kom dan gerust naar deze workshop.

18/03/2023  Hestia

Op ontdekking naar mijn innerlijk vuur

Hestia, godin van het vuur

Heb je ook soms het gevoel van uitgeblust te zijn. Dat jouw innerlijk vuur gelijk staat aan een waakvlammetje. Op deze dag word jou de mogelijkheid geboden om hierbij stil te staan. Via de energie van Hestia kan je in verbinding komen met je innerlijk vuur. Via focus-oefeningen en creativiteit wordt je naar je innerlijke wijsheid geleid.

Benieuwd naar wat jouw eigen kompas je vertelt omtrent jouw eigen noden en behoeften? Schrijf je dan in voor deze workshop.

25/03/2023  Demeter

Op ontdekking naar mijn diverse vormen van vruchtbaarheid

Demeter, godin van vruchtbaarheid

Als vrouw hebben we de unieke en wonderbaarlijke mogelijkheid om een kind op de wereld te zetten. Deze energie van de godin Demeter is een oerenergie, een energie van vruchtbaarheid en van zorgzaamheid. In de connectie van Demeter ontdek je op welke manier je kan verbinden met deze energieën.

Via ervaringsgerichte oefeningen ontdek je op welke verschillende manieren je vruchtbaar kan zijn in je leven. Eveneens krijg je inzicht in het belang hierbij om de balans te vinden tussen de vruchtbaarheid die naar buiten is gericht ( bvb. zorg voor de andere) en de vruchtbaarheid die naar binnen is gericht ( zelfzorg). Benieuwd wat jouw invulling van vruchtbaarheid kan zijn? Kom dan zeker naar deze workshop.

22/04/2023  Persephone

Op ontdekking naar mijn innerlijk kind

Persephone, godin van de onderwereld

Wanneer we in de mallemolen zitten van ons volwassen leven negeren we soms de roep van ons innerlijk kind volledig. Doorheen de jaren zijn we vaak het vertrouwen verloren in de stem van ons innerlijk kind. Jammer, want deze is als gids de moeite waard  om te respecteren.

Via de energie van Persephone gaan we op zoek naar het innerlijk kind, naar haar verwondering, speelsheid en luchtigheid.

Benieuwd wat jouw innerlijk kind te vertellen heeft? Schrijf je dan snel in voor deze workshop.

29/04/2023  Hera

Op ontdekking naar de loyauteit naar mezelf

Hera, godin van trouw-zijn

Wat betekent trouw-zijn voor jou? Dit kan je op verschillende manieren ervaren. Je kan trouw beloven aan je partner, trouw zijn aan je context van oorsprong, trouw-zijn   aan een vereniging, vrienden enz. Je kan ook het trouw-zijn van je huisdier ervaren.

Het trouw-zijn aan een ‘ander’, kan ieder voor zichzelf op één of andere manier invullen. Het trouw-zijn aan onszelf is voor velen een moeilijkere kwestie. Via de energie van Hera voel je de meerwaarde om trouw te zijn aan jezelf.

Benieuwd om te ontdekken op welke manier je trouw kan zijn aan jezelf? Dan is deze deze workshop zeker iets voor jou.

06/05/2023  Aphrodite

Op ontdekking naar schoonheid

Aphrodite, godin van de schoonheid

Schoonheid is een subjectief gegeven. In een wereld die focust op objectieve feiten, kan het een verademing zijn om schoonheid vanuit diverse hoeken te ontdekken. De energie van Aphrodite brengt je terug in verbinding met je innerlijke schoonheid. Via beweging in diverse vormen maak je kennis met schoonheden en hoe deze te integreren in je zelfbeeld.  Schrijf je in voor deze workshop en ontdek de kracht van schoonheid?

Voor wie?

Voor vrouwen, moeders, dochters, thuiswerkende vrouwen, buitenhuis werkende vrouwen, vriendinnen, zussen.

Praktisch

De dagen kunnen elk afzonderlijk worden gevolgd. Je kan ook je eigen samenstelling maken van één of meerdere dagen naar keuze, volgens jouw noden en behoeften, volgens jouw interesse en mogelijkheden. Een dag bestaat uit een combinatie van een beperkt theoretisch kader en veel ervaringsgerichte oefeningen.

Godinnen

Concreet

Deze dagen kunnen niet worden beschouwd als therapie.

We starten telkens om 10u en eindigen om 17u.

Prijs per dag is 120 €.

Inbegrepen: Didactisch materiaal, koffie, thee, water en versnaperingen tijdens de pauze.

Locatie: CC De Brouwerij

Priesterstraat 13/17

9600 Ronse

Voor inschrijving gelieve onderstaand contactformulier in te vullen.

    Maak hieronder je keuze uit de aangeboden Godinnendagen