Workshops met KIM

Het geven van workshops

Begeleiders

Nathalie Renard werkt als psychotherapeut voornamelijk met vrouwen rond thema’s vrouwelijkheid, seksualiteit en trauma. Zij is bachelor in de gezinswetenschappen en volgde de vierjarige therapieopleiding in de Interactionele Vormgeving. Ze volgde tevens diverse andere opleidingen. Zij is eveneens auteur van ‘Spiegel, spiegel aan de wand. 7 godinnen als gids voor je vrouwelijk bewustzijn.’.

Kim Radzio werkt als psychotherapeut vanuit het integratief model rond thema’s vrouwelijkheid, krachtige kwetsbaarheid, zingeving en rouwverwerking . Ze is bachelor in de gezinswetenschappen en volgde de vierjarige therapieopleiding in de Interactionele Vormgeving. Ze volgde tevens diverse andere opleidingen.

 

 

NATHALIE & KIM

Omdat delen van vreugde, kennis, wijsheid en liefde de meerwaarde van leven tot zijn recht laat komen.

Het verlangen om vrouwen te inspireren is een drijfveer om met een deel van onze activiteiten samen naar buiten te komen. Elk vanuit onze uniciteit willen we passie en kennis doorgeven.

We geloven in elkaars rijkdom en in de meerwaarde die ontstaat wanneer zij elkaar ontmoeten. Deze ontmoeting en verbinding is een deel van onze inspiratie in onze samenwerking om workshops en opleidingen te geven.

Nathalie & Kim

ONZE MISSIE

Vertrekkende vanuit een holistisch wereldbeeld aanschouwen we de wereld als één geheel.
Een historische blik op onze maatschappij toont dat deze voornamelijk gestuurd werd vanuit een mannelijke visie, waarbij weinig ruimte werd gegeven aan de vrouwelijke energie.

We zijn ervan overtuigd dat meer evenwicht tussen mannelijke en vrouwelijke energie van fundamenteel belang is voor het welzijn van de mens.

Met liefde en respect voor beide energieën als leidraad kunnen ze in hun volle kracht floreren en elkaar versterken.

We ambiëren een beweging in onze leefwereld, waarbij vrouwelijkheid meer draagwijdte krijgt. Vanuit dit verlangen gaan we in interactie om het bewustzijn over de kracht die vrouwelijkheid in zich draagt te verruimen. We delen kennis rond vrouwelijke energie en stimuleren verdere ontplooiing zodat deze kracht en energie in vrijheid kan stromen. We gaan hiervoor in verbinding met vrouwen aan de hand van zowel individuele psychotherapeutische gesprekken, als in groepsverband.

ONZE VISIE

Wij geloven in de kracht die iedere vrouw in zich draagt. We begeleiden vrouwen in hun groeiproces waarbij bewustzijn op de voorgrond staat.

In dit traject leren we hen op een liefdevolle manier in de spiegel van hun ‘zijn’ te kijken, zodat zij meer vrijheid ervaren door het nemen van bewuste keuzes.

Vanuit de overtuiging dat vrouwelijke wijsheid een geschenk is voor iedere generatie stimuleren wij vrouwen om hun levenspad met elkaar te delen.

We vertrekken vanuit meerdere kaders, meer specifiek laten we ons inspireren door de wijsheid van de godinnen. Onze boodschap dragen wij uit via individuele psychotherapeutische sessies, workshops of opleidingen in groepsverband, boeken en getuigenissen.

Nathalie besteedt daarbij voornamelijk aandacht aan thema’s als intimiteit, seksualiteit, verbinding en spiritualiteit.

Kim legt het accent op thema’s als kracht van kwetsbaarheid, zingeving, authenticiteit, zelfcompassie, lichaamsgewaarwording, rouwverwerking en spiritualiteit.

 

Voor meer informatie of bij interesse gelieve eerst contact op te nemen met Nathalie (nathalie-renard@telenet.be of 0499/723.624) of met Kim (info@kimradzio.be of 0499/948.106).