top of page
Boek Spiegel spiegel aan de wand

Ik schreef een boek ...

Al dertig jaar werk ik met vrouwen. Wat ons verbint en wat ons inspireert als vrouw is een eindeloos gegeven.

In mijn boek Spiegel, spiegel aan de wand, neem ik je mee op ontdekkingstocht. Laat je leiden door de Griekse Godinnen en hun kracht als basis voor jouw persoonlijke groei.

Athena nodigt je uit om je kennis te vergroten. Artemis moedigt je aan om de wijsheid van jouw cyclus te ontcijferen. Demeter brengt jou naar de weg van zelfzorg. Persephone biedt je de blik van verwondering. Hestia begeleidt je naar je innerlijke stilte. Hera versterkt je geloof in trouw en verbinding. Aphrodite  tenslotte leert je de taal van liefde en schoonheid te herkennen.

Beschikbaar op bestelling:

DE GRIEKSE GODINNEN

'Godinnen zijn slechts menselijke representaties om de goddelijke vonk in zichzelf te herkennen.'

Geert Kimpen

 

Een kennismaking met de godinnen biedt jou de rijkdom en de mogelijkheid om dichter bij jezelf te kunnen komen. De godinnen bieden jou inzichten in de vrouwelijke wijsheid. Deze wijsheid is toegankelijk voor elke vrouw op elk moment van haar leven. Door je te verdiepen in de wijsheid van de godinnen creëer je kansen om in diepe verbinding te komen met je kern, je talenten en je krachten. Vrouwen begeleiden in deze ontdekkingstocht is mijn passie.

bottom of page