top of page

WORKSHOPS

Aantal deelnemers: min 6 pers en max 12 pers

Duurtijd: 1 dag (van 9u tot 17u met 1u pauze)

Prijs: 250 euro/ persoon excl. BTW

inclusief huur locatie, drank (koffie, thee, water), lunch (broodjes)

​​

DOEL?

Wie ben jij als vrouw? Hoe functoneer jij als vrouw? Wat zijn jouw krachten en wat zijn jouw valkuilen in je keuzes, in het omgaan met andere, in je dagelijkse leven. Wil je meer inzichten over jezelf dan zijn deze workshops een ideale start.

Vrouw Ludwig Desmet

DIVERSE THEMA'S NAAR KEUZE:

  • Beleving van vrouwelijkheid binnen tijdens je levensloop: Van je kinderjaren tot je volwassen leeftijd, op welke manier was vrouwelijkheid en seksualiteit aanwezig? Hoe wordt je beleving van je vrouwelijkheid en seksualiteit beïnvloed door je visie en inzichten, door je ervaringen? Waar zitten de mogelijkheden om uit bepaalde negatieve patronen te stappen in verband met vrouwelijkheid en seksualiteit?

  • Godinnen in elke vrouw. Iedere vrouw wil zich definiëren aan de hand van enkele karakteristieken/eigenschappen. Deze eigenschappen worden door de Jungiaanse psychotherapie benoemd als collectieve archetypen. Maak in deze workshop kennis met de archetypen die bij jou op dit moment aanwezig zijn. Wat haar krachten en valkuilen zijn. Maak kennis met de andere archetypes en hoe deze een rijkdom kunnen betekenen in jouw leven.

Vrouw Ludwig Desmet
bottom of page